Hoppa till sidans innehåll

Lägesrapport inför Kumla

2011-11-02 12:17
Assisterande tränare Kalle Patriksson ger sina tankar om matchen mot Skövde senast och blickar framåt mot Kumlamatchen.
  • Uppdaterad: 2016-06-08 06:55

 

patriksson

 

Vad ska ni ta med från föregående match?

-Första perioden som var riktigt bra från vår sida och tycker även vi kommer upp i tredje efter att ha gått ner oss i 2:a rätt mycket, samtidigt som Skövde höjde sig. Det gäller att vara fullt fokuserad och inte gå ner i tempo och tydlighet i det vi gör på isen. Vi har även haft bra spel i PP de senaste matcherna och det ska vi ta med oss, samt det otroligt uppoffrande spelet vi hade sista 2 minuterna mot Skövde då det osade lite hett runt Dennis.

 

Hur ser ni på matchen mot Kumla?

-Det kommer bli en tuff match helt klart, vi måste vara fokuserade från start då vi vet att Kumla brukar komma ut i högt tempo och checka på oss riktigt hårt, speciellt i deras hemmahall.  Vi vann mot dem hemma med 6-3 och jag tycker vi kontrollerade det bra den matchen, kommer vi upp i normal nivå ska vi kunna åka hem med 3 poäng men alla måste verkligen göra sitt jobb.

 

2 nya spelare i truppen idag- kommer de spela?

-Rasmus Forslind och Anton Karlsson från LHC J20 är med oss denna veckan, och ja de kommer spela ikväll. Det är 2 backar med bra skridskoåkning och tuffa i sin spelstil vilket vi kanske saknar lite i vissa situationer.

 

Hur mår laget inför matchen ikväll?

-Som vanligt, tyvärr, har vi några borta. Oskar Lundberg (sjuk), Mikael Olofsson(sjuk) Markus Eriksson(hjärnskakning, tränar dock men har en bit kvar). Det blir lite omkastningar i formationerna ikväll men det är den verklighet vi lever i tyvärr. De 21 spelare som åker till Kumla kommer ge allt för 3 poäng. Dennis fortsätter i målet.

 

Intressant match på fredag också?

-Den har vi inte börjat tänka på ännu, just nu är alla tankar på Kumla matchen.

 

Hur slutar matchen?

-Tycker inte om att tippa våra agna matcher men tror vi vinner med 4-1.

 

Lycka till!

-Tackar

 

Skribent: Emil Sjöberg

Postadress:
Tranås AIF IF - Ishockey
Box 324
57324 Tranås

Kontakt:
Tel: 0140-146 24
Fax: 0140-187 84
E-post: This is a mailto link